Mediumschap

Praktijk Well Being
Purus vitae dolor ut eu - Urna pulvinar suspendisse

Op mijn 4e jaar ben ik aangereden door een auto en na mijn herstel bleken mijn paranormale gaven zich te ontwikkelen. Zelf heb ik mij dan nooit gerealiseerd maar op latere leeftid werden deze gaven steeds duidelijker merkbaar. Omdat ze steeds duidelijk merkbaar werden was het voor mij een reden om dit verder te gaan verkennen en ontwikkelen.


In de jaren 90 ben ik begonnen met het volgen van intu├»tieve ontwikkelingscursussen. Hierna werd het tijd om een cursus paragnostiek te gaan volgen bij Hans de Haan in Amsterdam. Ik raakte steeds meer geinteresseerd en ging mij verder ontwikkelen. Ik heb toen een cursus handlijnkunde gevolgd en mij verder verdiept in het leggen net Tarot-kaarten. 


Het werd toen tijd om mijn grenzen te verleggen en ben ik naar Engeland gegaan voor mijn verdere ontwikkeling. Ik heb bij Eileen Davies een mentorshipprogramm gevolg en diverse cursussen aan het Arthur Findley College in Stansted Engelend.


In 2015 Kwam ik Jan Dayton tegen en die heeft mij geintroduceerd in de Soul Plan. Na de basis te hebben gedaan heb ik een aantal maanden later de Overlay cursus bij haar gevolg. Jan drong er op aan dat ik ook de lerarenopleiding in Engeland zou gaan volgen en in 2018 heb ik mijn Teachers-certificate gehaald. Ik kan nu dus les geven in Nederland.


In 2018 heb ik mij ook verdiept in de Numerlogie en de studie gevolgd bij Judith Seaman in Engeland. De cursus bevatte naast de basis ook een verdieping zodat ik ook voorspellingen aan de hand van Numerlogie kan doen. Tevens is het mogelijk om bedrijven te helpen via de Numerlogie bij de selectie voor het vervullen van vacatures. Een mogelijkheid waar vele bedrijven nog niet bij stilstaan.