Soul Plan

Praktijk Well Being
Purus vitae dolor ut eu - Urna pulvinar suspendisse

Op deze pagina wil ik iets gaan vertellen gaan vertellen over de achtergrond van het ontstaan van Soul Plan. Soul Plan reading heeft zijn wortels in de oude Hebreeuwse Gematria. Gematria is een vorm van Numerologie. Het gaat om de geheime leer van Kabbalisten die woorden in getallen en getallen in woorden omzetten met de bedoeling verborgen verbanden tussen verschillende begrippen te ontdekken. In de tweede helft van de vorige eeuw werden een nieuwe reeks van interpretaties gechanneld onder de titel: "Numerologie van Mozes" en wel door de visionair Frank Alper de auteur van het boek "Discovery Atlantis


Blue Marsden de oprichter van het Holistic Healing Collage in London Engeland, heeft op de originele versie van Frank Alper zijn nieuwe interpretaties toegevoegd. Deze interpretaties bestaan ondermeer uit elementen vanuit de Numerologie en extra materiaal dat door zijn eigen channeling is doorgekomen. Het geheel wordt gepresenteerd met waar mogelijk een niet dualistisch. Meer androgeen en moderne oriƫntatie op de onze huidige tijd en de 21e eeuw.

 

Alhoewel er weinig bekend is, wordt gemeend dat het de bedoeling is dat juist nu meer mensen hun Soul Plan gaan ontdekken. Hierdoor kan er vervolgens een activering en een afstemming plaatsvinden op ieder zijn eigen Soul Destiny. Door dit afstemmen op ieder zijn eigen Soul Destiny zal men vervolgens een groter gevoel krijgen van eigen welzijn, ofwel zijn eigen Well Being, zodat men door het verkrijgen van nieuwe inzichten met meer tevredenheid gaat genieten van het leven.


Soul Plan kan jouw nieuwe inzichten geven in jouw problemen, eventuele trauma's, patroonvervormingen en jouw eventuele beperkende overtuigingen. Door de Universele Wet zijn er vele vastgeroeste patronen die je kunt laten voor wat ze zijn of nieuwe keuzes maken.


Soul Plan is een persoonlijk verhaal wat is gebaseerd en geschreven aan de hand van jouw unieke geboortedatum.